Pattaya, Tajlandia
Poniższy artykuł nie jest sponsorowany ani reklamowy, ale stanowi jedynie część naszej ciągłej serii, w której przyglądamy się, jak właściciele firm dostosowują się obecnie podczas drugiej rundy Covid-19 w Tajlandii.
Tajlandia przechodzi obecnie drugą rundę infekcji Covid-19, a ostatni rok był bardzo trudny dla wielu właścicieli firm w Pattaya i Chonburi uzależnionych od turystyki. Jednak trudne czasy zainspirowały także wielu do zmiany modeli biznesowych lub otwarcia nowych przedsięwzięć skupiających się na mieszkańcach Tajlandii lub obcokrajowcach, a nie na turystach.
Deli Factory to po prostu nowa firma zlokalizowana w obszarze Soi Bongkot Soi 2 (patrz mapa poniżej), zaspokajająca potrzeby dużej społeczności emigrantów w Chonburi, a także obywateli Tajlandii, którzy lubią świeże jedzenie w stylu delikatesów, a także jak dużo więcej!
Lokal znajduje się obecnie w fazie miękkiego otwarcia i nie został jeszcze uroczyście otwarty, ale chciałby zaprosić lokalnych mieszkańców do odwiedzenia i zapoznania się z ich wyborem delikatesów. Obejmuje wszystkie importowane wysokiej klasy wędliny i sery z Włoch, Hiszpanii, Francji, Anglii i nie tylko.
W fabryce znajdują się także lokalne produkty i towary suche oraz angielska karma sucha. Świeżo ugotowane pieczywo Ciabatta i Rosetta dostępne są codziennie od około 4:00.
Ponieważ obecnie znajdują się w trybie miękkiego otwarcia, planują dodać o wiele więcej w ciągu najbliższych kilku tygodni i cenią sobie opinie i sugestie klientów w okresie miękkiego otwarcia. Należy pamiętać, że pracownicy wciąż się szkolą, jednak skupiają się na obsłudze klienta i zapewnieniu lokalnej społeczności wszelkich potrzeb związanych z delikatesami.
Godziny otwarcia są obecnie dostosowywane w okresie łagodnego otwierania i mogą ulec zmianie. Prosimy sprawdzić u nich dokładne godziny pracy.
Prawdziwa fabryka w stylu delikatesów jest zawsze mile widzianym dodatkiem do różnorodnej oferty Pattaya i życzymy im powodzenia w nadchodzącym okresie!