Spojrzenie na jeden z „ukrytych” tajemnic tajskiego jedzenia ulicznego w Pattaya, Mae Tum

Pattaya-

Na Soi 4 ​​Photisan w Pattaya znajduje się coś, co na pierwszy rzut oka wydaje się być „tylko kolejnym” ulicznym sprzedawcą żywności, ale wygląd może mylić.

Uliczne jedzenie Mae Tum Pork nie wygląda na nic niezwykłego poza tym, że jest otwarte tylko przez dwie godziny dziennie, zamknięte dwa dni w tygodniu, a w dwie godziny otwarte są długie kolejki, numery kolejek, i każdego dnia widać tłumy.

Mae Tum, które specjalizuje się we wszelkiego rodzaju daniach z wieprzowiny i wieprzowiny, jest otwarte tylko od soboty do środy od 6:00 do 8:00.

Jednak według właścicielki, która tak naprawdę nazywa się Mother Tum, stała się ona dobrze znana lokalnie jako „miejsce” na tajskie dania z wieprzowiny i śniadań.

Według niej codziennie używa 100 kilogramów wieprzowiny dziennie, 20 kilogramów czosnku i 8 kilogramów chili. To tylko dwie godziny!

Zostawimy Ci kilka zdjęć, ale zapraszamy do wypróbowania tego „sekretu”, ale bądź przygotowany na codzienne kolejki. Aby uzyskać więcej informacji lub omówić wcześniejsze zamówienia, można zadzwonić pod numer 0894456259, język tajski.

Zapisz się!
Adam Judd
Pan Adam Judd jest współwłaścicielem TPN Media od grudnia 2017 roku. Pochodzi z Waszyngtonu w Ameryce, ale mieszkał także w Dallas, Sarasocie i Portsmouth. Ma doświadczenie w sprzedaży detalicznej, HR i zarządzaniu operacjami. Od wielu lat pisze o wiadomościach i Tajlandii. Mieszka w Pattaya od ponad dziewięciu lat jako pełnoetatowy mieszkaniec, jest dobrze znany lokalnie i regularnie odwiedza ten kraj od ponad dekady. Jego pełne dane kontaktowe, w tym dane kontaktowe biura, można znaleźć na naszej stronie Kontakt poniżej. Historie prosimy o e-mail Editor@ThePattayanews.com O nas: https://thepattayanews.com/about-us/ Skontaktuj się z nami: https://thepattayanews.com/contact-us/